Skip to main content
             Word vriend!

Op 3 januari vertrekt het casco van STC-opleidingsschip Ab Initio vanaf de werf in Apatin, Servië naar de werf van Concordia Damen in Werkendam. Het casco heeft een flinke reis voor de boeg, via de Donau, Rijn, Waal en de Merwede.

Vorige week werd het casco te water gelaten in aanwezigheid van de Nederlandse ambassadeur in Servië, Joost Reintjes, Bert Duijzer van Concordia Damen en Jan Kweekel van STC Group.


Tewaterlating op 29 december 2021

Fotografeer en win! 

Tijdens de reis organiseren we een fotowedstrijd voor binnenvaartondernemers en alle andere oplettende geïnteresseerden. Fotografeer Ab Initio tijdens de reis en post je mooiste kiekje op social media. Vergeet niet om STC Group én Ab Initio te ‘taggen’ en maak kans op een VIP-belevenis bij het finale opleveringsevent!

Tot aan Mainz wordt het casco geduwd door de duwboot Chris Tho. Zo ziet het casco er uit:

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *