Word vriend!

FAQ

Hieronder vindt u de antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met Nicole van Spronsen. Zij helpt u graag verder.


Is het voor vmbo-leerlingen ook mogelijk om te varen op AB INITIO?

De STC vmbo-leerlingen met het profiel Maritiem en Techniek krijgen les aan boord van de AB INITIO, voor vmbo-leerlingen van andere scholen kunnen er meevaarsessies ingepland worden.

Wat leren de studenten aan boord van AB INITIO?

De studenten leren afhankelijk van het niveau (vmbo-mbo-hbo) van de maritieme opleiding, het schip te bevaren, onderhouden of onderzoek te doen naar nieuwste technieken. Zij worden bij STC voorbereid op alle beroepen in de maritieme wereld.

Ik heb een product in ontwikkeling. Kunnen studenten onderzoek doen op AB INITIO naar het gebruik in de praktijk van mijn product?

AB INITIO wordt ook ingezet als onderzoeksplatform. In overleg met onze docenten en bemanning kan bekeken worden of uw product geplaatst kan worden en of er samen met hbo-studenten Maritieme Techniek/ Marof een onderzoekstraject gestart kan worden.

Ik ben op zoek naar goed opgeleid personeel/ een stagiair met wie kan ik contact opnemen?

Neemt u contact op met Nicole van Spronsen; n.vanspronsen@stc-r.nl. Zij kan u koppelen aan de juiste STC-collega.

Kan AB INITIO bezocht worden om leerlingen van groep 7/8 te interesseren voor de maritieme wereld?

Ja dat kan. Wij staan altijd open voor leerlingen die mogelijk geïnteresseerd zijn in een havengerelateerd beroep. Als u contact opneemt dan maken we een passend programma.

Contact
Nicole van Spronsen
+31 6 109 712 55
n.vanspronsen@stc-r.nl

Het project is mede mogelijk gemaakt door financiering uit de tijdelijke stimuleringsregeling ‘Schone binnenvaart en duurzame logistiek in Rotterdam’.