Skip to main content
             Word vriend!

Crowdfunding voor AB INITIO

Wil je een (kleine) bijdrage leveren aan AB INITIO om onze leerlingen en studenten een prachtige carrièrestart te geven en klaar te stomen voor de toekomst?

AB INITIO is een initiatief van STC Group – dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Het schip speelt straks een belangrijke rol tijdens de opleiding van vmbo-leerlingen, mbo- en hbo-studenten, die bij STC Group een maritieme opleiding volgen. AB INITIO zal in het najaar van 2022 in gebruik worden genomen. Steun AB INITIO en draag bij aan de toekomst van onze leerlingen en studenten.

Met jouw donatie willen we de studenten net dat beetje extra bieden aan boord. Denk hierbij aan de inrichting voor de gemeenschappelijke ruimte en de hutten waar studenten verblijven. Jouw donatie maakt het verschil en elke bijdrage telt. Wij zijn je er zeer erkentelijk voor.

Wat krijg je ervoor terug
  • Voor een donatie tussen de €5 en €500 ontvang je een uitnodiging voor een rondleiding op het schip, laat hiervoor wel jouw e-mailadres bij ons achter.
  • Voor een donatie boven de €500 ontvang je een uitnodiging voor een rondleiding op het schip en een schaalmodel.

DONATIEFORMULIER

Bedrag