Skip to main content
             Word vriend!

Ab Initio gedoopt!

Op vrijdag 2 september was het moment daar: Europarlementariër Caroline Nagtegaal-van Doorn doopte in het bijzijn van een select gezelschap de Ab Initio. “Ab Initio laat wederom zien dat de sector een nieuwe, groene koers aan het varen is,” aldus Caroline Nagtegaal-van Doorn tijdens de doop op de eerste dag van de Wereldhavendagen. Na de doop organiseerde STC Group vaartochten voor sponsors, subsidieverleners, relaties en betrokken collega’s. Ab Intio was ook te zien bij de spectaculaire schepenparade op de zaterdagavond tijdens de Wereldhavendagen.

Vanuit de pers was er veel belangstelling voor het hypermoderne opleidingsschip. Meerdere landelijke media en vakmedia besteedden aandacht aan de doop. Op dinsdag 7 september stapten de eerste studenten aan boord voor hun les op de Ab Initio.

GERELATEERDE ARTIKELEN