Skip to main content
             Word vriend!

Veth boegschroef voor AB INITIO!

AB INITIO wordt voorzien van een Veth boegschroef! Afgelopen week heeft Veth Propulsion een aanzienlijke financiële bijdrage geleverd aan zowel het Veth stuurrooster als de totstandkoming van AB INITIO.

Veth Propulsion is een internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties voor schepen. Een familiebedrijf en wereldspeler, die toonaangevend is op het gebied van innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Sinds 2018 is Veth Propulsion onderdeel van het Amerikaanse beursgenoteerde Twin Disc, Inc.

Wim Boom, Area Sales Manager: “Het is voor ons van belang dat toekomstige schippers en matrozen kennismaken en opgeleid worden met de innovatieve en duurzame producten van Veth Propulsion. Wij zijn groot geworden in de binnenvaart en hopen dat de leerlingen die zelfde basis mogen vinden op AB INITIO!”

Bedankt Veth Propulsion voor deze mooie bijdrage!